Η Κούκλα του Σατανά

Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ στην Πτολεμαΐδα!

Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της.

H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειωνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Ο παραγωγός Σεθ Γκρέιαμ-Σμιθ (Το Αυτό) ήταν 12 χρονών όταν βγήκε η πρώτη ταινία «Η Κούκλα του Σατανά» και θυμάται ότι, αν και ήταν τρομοκρατημένος, την έβλεπε ξανά και ξανά.

Όταν έπεσε η ιδέα από τα στούντιο να γίνει ριμέικ της ταινίας, ο Γκρέιαμ-Σμιθ και ο παραγωγός Ντέιβιντ Κάτζενμπεργκ (Το Αυτό) ήταν αρχικά φοβισμένοι.

«Δεν θέλαμε απλά να ξανακάνουμε την πρώτη ταινία, η οποία είναι μια κλασική ταινία τρόμου που σύστησε στο κοινό έναν από τους μεγαλύτερους κακούς ταινιών τρόμου. Θέλαμε να συστήσουμε κάτι καινούργιο, κάτι σχετικό με το σημερινό κοινό», λέει ο Γκρέιαμ-Σμιθ.

Ζούμε σε έναν κόσμο που οι κάμερες και τα μικρόφωνα βρίσκονται παντού και που οι συσκευές μας επικοινωνούν μεταξύ τους. Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. «Ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα του τι θα σήμαινε για τον Τσάκι να μην είναι ένα απλό παιδικό παιχνίδι, αλλά ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας, κάτι που θα έβγαζε η Apple ή η Amazon ή η Google, ένας παιδικός σύντροφος. Τ

ι θα γινόταν αν κάτι με τόση δύναμη και συνδεσιμότητα χάλαγε;» αναφέρει ο Γκρέιαμ-Σμιθ. Ο Κάτζενμπεργκ συμπληρώνει: «Στην αρχική ταινία μου άρεσε η ιδέα ότι ένα παιχνίδι, κάτι που αγαπάει κάθε παιδί, μπορεί να στραφεί εναντίον σου τόσο γρήγορα».

Οπότε, ο αναβαθμισμένος Τσάκι έχει περισσότερους τρόπους να σε σκοτώσει. Έχει πρόσβαση σε άλλες συσκευές, μπορεί να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε για να σε τρομάξει και να σε σκοτώσει. Γνωρίστε τον Τσάκι νούμερο 2.

Στις 11 Ιουλίου, στον κινηματογράφο ”ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ” Βραδινή 10.00.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα events