Ο Dj Timo στο Difono!

Ο Dj Timo a.k.a Δημήτρης Τιμωνίδης στο Difono Cafe Bar στην Πτολεμαΐδα!

Το Σάββατο 10/2 ο γνωστός Dj Timo, ο οποίος υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με κομμάτια που παίζονται στα μεγαλύτερα clubs της χώρας!

Λίγα λόγια για τον Dj Timo

O Δημήτρης Τιμωνίδης a.k.a. Dj Timo γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα αλλά μεγάλωσε στην μακρινή Μελβούρνη της Αυστραλίας όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες-International club djs με guest εμφανίσεις σε διάφορες χώρες όπως Αυστραλία, Ρωσία, Γερμανία, Σερβία κ.α αλλά και στα μεγαλύτερα Nightclubs της Ελλάδας.

Είναι ο μακροβιότερος resident dj ενός από πιο ιστορικά summer nightclubs της Ελλάδας, του «AHOY» στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Πλέον ασχολείται ενεργά και με την δισκογραφία, αφού στο τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Γραμμένο» o Timo έχει γράψει τους στίχους και το rap, ενώ την μουσική ο Etostone.

Στο τέλος του 2014, ο Timo έκανε την πρώτη διεθνή συνεργασία του με το πασίγνωστο supermodel του Calvin Klein, Ayyan, με ένα τραγούδι σε αγγλικό στίχο με τίτλο “Making dollars”, το οποίο τις πρώτες μέρες έφτασε στο no 1 σε plays στο soundcloud αλλά και no 8 του Youtube παγκοσμίως!

Είναι πλέον μέλος της δισκογραφικής εταιρίας “STIGMA Records” και η κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Αν το θέλεις κι εσύ» είναι γεγονός, σε συνεργασία με την Κυριακή Χατζηλιάδη σε ένα project του Άρη Καλημέρη.

Είναι μέλος των Trakstars, του κορυφαίου team της Ελλάδας με RnB Nights σε όλη την Ελλάδα και ήδη κυκλοφόρησε η νέα του δουλειά “Ambulance”, ένα project σε trap ήχο σε συνεργασία με τον Sparky T και τον Dj Jordi.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα events