Γυναικεία Υπόθεση στο Difono..!

Το Difono πρωτοπορεί με γυναικείο συγκρότημα σε μια λαϊκοδημοτική βραδιά!

Η «Γυναικεία Υπόθεση» είναι ένα μουσικό λαϊκοδημοτικό συγκρότημα που αποτελείται από 7 κοπέλες με την κάθε μία να παίζει με ένα ξεχωριστό μουσικό όργανο!

Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για τις μέρες μας και τη σκέψη έκανε η επικεφαλής της ομάδας Μαρία Σαμίου.

Δουλεύοντας μαζί με τη Δούλα Δαλεζίου και με την βοήθειά της, επιλέξανε και τα κατάλληλα κορίτσια, με δυσκολία θα λέγαμε, γιατί δεν υπήρχαν πολλές νέες κοπέλες με έφεση σε κάποιο μουσικό όργανο και πρόθεση να ακολουθήσουν το λαϊκοδημοτικό μονοπάτι.

Ξεκίνησαν χωρίς καμία βοήθεια πηγαίνοντας σε διάφορες εκδηλώσεις, πανηγύρια, συλλόγους και κατέληξαν να έχουν κοινό 1.000-4.000 ατόμων που λάτρεψαν την μουσική τους.

Το συγκρότημα «Γυναικεία Υπόθεση» απαρτίζεται από τις Μαρία Σαμίου στο τραγούδι, Τούλα Δαλεζίου στο μπουζούκι και τραγούδι, Νεκταρία Γκινοσάτη στο κλαρίνο, Καίτη Ράμου στο τραγούδι, Έλενα Λύρη στα κρουστά και φωνητικά, Αντωνία Οικονομοπούλου στο μπάσο και Χρυσάνθη Αυλωνίτη στο σαξόφωνο.

Την παράσταση αυτού του γεμάτου ενέργεια συγκροτήματος θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στο Difono Cafe bar στην Πτολεμαΐδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Για να κλείσετε τραπέζι καλέστε στο 6986211621.

Απόσπασμα από παλιότερη συναυλία τους

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα events